Kućni nameštaj od eteričnog staklenog nakita, nova ikona stilskog doma!

- 2021-08-20-

Staklo ima dugu istoriju upotrebe u životnim prostorima. To je šarmantan i beskrajno plastičan materijal.

Promena nameštaja od drveta i kože u staklo, celokupni raspored i temperament prostora mogu da pretrpe potresne promene.

 

 

Staklo izgleda veoma čisto, ali u stvari je hemijski sastav veoma složen. Krhka je ali jaka. Može biti bezbojan kao vazduh, ili može da menja svetle boje. Može se reći da je nakit od eteričnog stakladom je nova ikona modnog doma!

Transparentnost stakla ne samo da može vizuelno proširiti prostor, već i da se slaže sa tradicionalnim stanovima, neutrališući težinu prvobitnog doma i čineći prostor transparentnijim.

 

Savršena oblina, mekana i nežna

 

Čistoća i providnost stakla predstavlja neku vrstu praznine i jednostavnosti nakon što je prašina obrisana, a meko prelamanje svetlosti krije iza sebe nežno koje polako teče. Virtuelna i čvrsta struktura, mehurasta tekstura, gradacija boja...Napretkom savremene tehnologije stakleni materijali su plastičniji i mogu se dizajnirati tako da zadovolje potrebe životnog ukusa.

Zakrivljeni stolovi i stolice, stolići za kafu, ogledala... ne samo da mogu da rashlade pogled i oduzmu toplotu tokom vrelog leta, već koriste i svoju krivinu da dodaju dašak lakoće i okretnosti prostoru.


 

 

Ima vrednosti, više snage

Iza naizgled jednostavnog staklenog doma, kriju se neočekivana lukava izrada i tehnički doprinos.